Belföld

2010.06.21. 17:37

Ingyen használható az M6-os egy szakasza

FMH - Vízátfolyások miatt lezárták hétfőn a 6-os út egy szakaszát, az autósok az M6-os autópályát ingyen használhatják Tolna és Bátaszék között a korlátozás ideje alatt.

MTI

A 6-os utat vízátfolyások miatt zárták le hétfő délután Szekszárd és Bonyhád között, az útszakaszt Szálka és Zomba felé sem lehet megkerülni - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
Tolna megyében hasonló okból már több útszakasz járhatatlan; lezárták a 65-ös főutat Hőgyésznél, nem lehet közlekedni Hőgyész és Csibrák, Gunaras és Döbrököz, Kurd és Gyulaj, valamint Keszőhidegkút és Regöly között. Bonyhád térségében járhatatlan az Aparhant és Lengyel, a Bonyhád és Alsóbörzsöny, illetve a Bonyhádmajos és Aparhant közötti út, és megközelíthetetlen Szálka felől Grábóc is.
Szekszárdon a megáradt Séd patak és Magura-csatorna elöntötte a város déli, mélyen fekvő területeit, hat utca került víz alá. A helyi védelmi bizottság ideiglenes szálláshelyeket jelölt ki arra az esetre, ha házak válnának lakhatatlanná.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!