Belföld

2010.03.04. 07:25

Meggyilkoltak egy férfit Porcsalmán

Meggyilkoltak egy férfit Porcsalmán, akinek a családjára támadtak ismeretlenek csütörtökre virradó éjjel. A rendőrség öt embert előállított.

MTI

Öt személyt állított elő a rendőrség a Porcsalmán csütörtök éjjel történt gyilkos támadással kapcsolatban, amelynek során egy ember meghalt, kettő kórházba került, míg egy embernek sikerült elmenekülnie a verekedők elől - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. A Mátészalka és Csenger között fekvő településen, egy család Lehel közi házára ütő és szúró szerszámokkal felfegyverkezve támadtak elkövetők az éjszaka, s a 34 éves családfőt olyan súlyosan bántalmazták, hogy a férfi a helyszínen életét vesztette - emlékeztetett Fülöp Gergely.
A százados tájékoztatása szerint a férfi feleségét és 13 éves lányát kórházba szállították a bántalmazások következtében, csak egy 16 éves fiúnak sikerült elmenekülnie a támadók elől.
A szóvivő kiemelte: a nyomozóknak már a hajnali órákban sikerült előállítaniuk öt utcabeli személyt, akik a jelenlegi adatok szerint kapcsolatba hozhatók a bűncselekménnyel. A kihallgatások megkezdődtek: a mostani információk szerint a támadás háttérében két család vitája állt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!