Belföld

2010.02.27. 06:32

Új erő és összefogás kell!

Székesfehérvár - Pénteken megalakult a megyeszékhelyen az Összefogás Párt helyi alapszervezete. A párt képviselőjelöltet is indít, az 1-es, székesfehérvári körzetben Mátyás Pált.

MTI/AP

Az Összefogás Párt célja, hogy a következő választásokon a parlamentbe kerülve tevékeny módon irányíthassa az ország talpraállítását, újjáépítését és fellendülését - mondja Mátyás Pál. - Stabil alapokra kívánjuk felépíteni az országot, ahol gazdasági és szociális  biztonságban, egymás iránti bizalomban és a boldogulás lehetőségével élhetünk. Nem az a kérdés, jobb vagy bal, hanem az: fent vagy lent. Azzal kívánunk foglalkozni, mi lesz, tiszteletben tartva mindent, ami az ország történelmében már bekövetkezett. Új politika, új gondolkodás és új lehetőség kell! Felelősségért lehetőséget kínálunk azoknak az embereknek, akiknek egyéni és közösségi céljai vannak, s akik összefogásban munkálkodnak.
A Kossuth alapprogram az Összefogás Párt céljait, alapértékeit, a politikához, a társadalomhoz és az országhoz való viszonyát rögzíti.   
Az összefogás fontossága ma már nem kérdés, hanem válasz - állítja Mátyás Pál. - Támogatjuk a rendfenntartó erők tisztességes munkáját és az igazságszolgáltatás valódi céljainak a megvalósítását. Megerősítjük a jövőbe és a tervezhető célokba vetett hitet, megteremtjük az egyéni boldogulás és a családfenntartás valódi lehetőségeit. A kibontakozáshoz szükséges átlátható és következetes szabályozási és adórendszert alakítanánk ki, amely a lehetőségek kihasználását támogatja, valamint igazságossá, tervezhetővé és könnyen számolhatóvá teszi a terheket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!