Belföld

2009.12.16. 19:12

Baleset a 74-esen - kitört a kamion kereke

Oldalára borult egy kamion a 74-es főúton, miután kitört az egyik kereke. A főutat a műszaki mentés és a helyszínelés miatt Sárhida és Bocfölde között lezárták.

MTI

Kitört az egyik hátsó kereke, emiatt oldalára borult szerda este egy kamion a 74-es főúton, Bocfölde közelében, a műszaki mentés idejére a falu és Sárhida település között az utat lezárták - tájékoztatta az MTI-t szerdán a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete.
A teherjárműről leszakadó kerék egy arra haladó személyautónak ütközött, de a kocsiban nem sérült meg senki. A balesetben oldalára borult kamion sofőrjét azonban sérülései miatt a mentők kórházba szállították.
A főutat a műszaki mentés és a helyszínelés miatt Sárhida és Bocfölde között lezárták. Az útra nagy mennyiségű üzemanyag folyt ki, ennek eltávolítását és a vadhúst szállító kamion rakományának átrakodását a tűzoltók segítségével végzik - közölte a katasztrófavédelmi igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!