Belföld

2009.10.20. 17:54

"Veled vagyunk Molnár Oszkár!" - az edelényi polgármester mellett tüntettek

FMH - Szimpátiatüntetést szervezett a Fidesz edelényi szervezete Molnár Oszkár polgármester mellett; a kedd délután tartott demonstráció résztvevői szinte teljesen betöltötték a borsodi kisváros díszterét.

feol.hu

A demonstrációra más településekről - Szendrőből, Hangácsról, Rudabányáról és Miskolcról is - érkeztek résztvevők. Az eseményt komoly rendőri erő biztosította.
A tüntetésen Antal Pál, a Fidesz edelényi elnöke emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a Molnár Oszkár kizárását követelőknek elmondta, elsőként a párt helyi szervezetinek kell eldönteniük, kit kívánnak a választókerület országgyűlési képviselőjelöltjének.
"A Fidesz edelényi szervezetének elnökeként ezért bejelentem, tagságunk egyhangúlag Molnár Oszkár jelölését támogatja a jövő évi parlamenti választásokon" - hangsúlyozta.
A Fidesz helyi szervezeteinek képviselői mellett felszólaltak a roma kisebbség tagjai, képviselői is, köztük Glonczi Tibor, a szendrői cigány kisebbségi önkormányzat volt tagja, aki azt mondta: az elmúlt időszak alatt "tönkretették az országot, tönkretettek mindent". 
A rendezvényen felszólalt Molnár Oszkár, Edelény polgármestere, a térség fideszes országgyűlési képviselője is. Úgy fogalmazott: "ma olyan országban kell élnünk, illetve olyanná tették hazánkat", hogy azt a parlamenti képviselőt, aki a magyar társadalom jelentős részét nap mint nap foglalkoztató problémákat föl meri vállalni, ki meri mondani, azt a szocialisták, a szabaddemokraták és a bal-liberális média "ki akarja végezni, keresztre akarja feszíteni, vagy fel akarja négyelni".
A tömegben nemzeti színű zászlót és transzparenst is lehetett látni "Az igazság a bűnösöknek fáj, veled vagyunk Molnár Oszkár" felirattal.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!