Belföld

2009.10.12. 11:45

Molnár Oszkár indul a 2010-es országgyűlési választáson

Molnár Oszkár (Fidesz) országgyűlési képviselő a 2010-es választáson is indul egyéni képviselőjelöltként. Az edelényi polgármester ezt hétfőn közölte újságírói kérdésre a Parlamentben.

feol.hu

Arra a kérdésre, hogy indul-e egyéniben a jövő évi országgyűlési választáson, Molnár Oszkár úgy válaszolt: "természetesen". Azon felvetésre, hogy ez esetleg csak az ő szándéka, de ezt majd még tisztáznia kell Orbán Viktor pártelnökkel, a politikus azt mondta: "nincs mit tisztázni".
Ezt megelőzően ugyancsak azzal a korábbi nyilatkozatával kapcsolatban, mely szerint ő "előtérbe helyezi" a magyar érdekeket "a globális pénztőke, ha úgy tetszik, a zsidó nagytőkével szemben, ami be akarja kebelezni az egész világot és főleg Magyarországot", Molnár Oszkár újságíróknak egyebek mellett azt mondta: nem általánosságban beszélt a zsidókról, az ellen emelte fel a hangját, hogy "a hazánkat ne akarja már senki felvásárolni".

MTi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!