Belföld

2009.08.23. 09:09

A Pest Megyei Bíróság épületébe vitték a romák elleni támadások gyanúsítottjait

Rohamsisakos, gépfegyveres kommandósok kísérték a Pest Megyei Bíróság épületébe vasárnap délelőtt azt a négy férfit, akit a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozattal gyanúsítanak.

feol.hu

Mielőtt a kommandósok a Nemzeti Nyomozó Iroda Aradi utcai épületéből kihozták volna a gyanúsítottakat, teljesen lezárták az Andrássy és a Csengery utcát a forgalom elől. A 7-8 autóból, mikrobuszokból és rendőrautókból álló konvoj a Hősök tere felé indult, majd a Pest Megyei Bíróság Thököly úti épületéhez hajtott.
Az MTI helyszínen lévő tudósítója úgy látta, hogy a négy megbilincselt férfit a hátsó bejáraton kísérték be az épületbe a rohamsisakos, gépfegyveres kommandósok. Mindegyik gyanúsított fején kámzsa volt, és golyóálló mellényt viseltek. A nagydarab, kisportolt testalkatú férfiak egyike farmerben és szürke pólóban, egy másik pedig kapucnis felsőben volt.

MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!