fogadj örökbe!

2019.03.04. 15:00

Ezek a tündéri tappancsosok várják, hogy örökre a szívedbe zárd őket

A fehérvári Takarodó úti Herosz állatotthon lakói iránt itt lehet érdeklődni: 06 (30) 9858-309.

FMH

Forrás: Shutterstock.com

Fotó: schubbel

 

Dante

Dante: 4 éves, ivartalanított kan, malinois és német juhász keverék. Ő az év első beérkező kutyája, azóta nem keresték. Kedves kutya, szereti, ha foglalkoznak vele. Fajtajellegéből adódóan is munkakutya, így aktív családot keresnek neki.

Tappancs

Tappancs: 3 éves, ivartalanított kan, kuvasz keverék. Kedves kutya, de sok foglalkozásra és tapasztalt gazdára van szüksége. Jó jelző lenne, kertes házban érezné jól magát. Gyerekek és idősek mellé nem javasolják, kutyákkal nem jön ki.

Pamacs

Pamacs: 12 éves, ivartalanított kan, puli keverék. Kedves, barátságos, de a hirtelen zajoktól néha megijed. Eddig bizonyára nem igazán foglalkoztak vele. Türelmes gazdát és nyugodt otthont keresnek neki, korából adódóan sem hiányzik már neki a nagy nyüzsgés.

Yabi

Yabi: 8 hónapos, ivartalanított nőstény. Elsőre kissé félénk, de hamar oldódik, kézbe lehet venni és szépen tűri, szereti a simogatást. Élénk, játékos érdeklődik az új dolgok iránt. Remek családi cica lenne, gyerekek mellé is bátran vihető.

Gíza

Gíza: 8 hónapos, ivartalanított kandúr. Félénk cica volt, de 4 hónap alatt feloldódott és már bátran odamegy az emberekhez. Hangosan dorombol, ha simogatják. Játékos, szereti a labdákat, igazán kedves kis cicává vált. Gyerekek mellé is bátran vihető.

Lucy

Ő itt Lucy, a székesfehérvári Herosz állatotthon egyik cica lakója, aki alábbi társaival együtt keresi új gazdáját.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!