Gazdikereső

2019.01.21. 17:30

Ezek a kis tündérek lehet, hogy épp Rád várnak!

A Herosz cikkben látható lakói Fehérváron, a Takarodó út 5. alatt várják az új gazdijelölteket.

S. Töttő Rita

Ozzy

Ozzy

Ozzy: 2 éves, ivartalanított kan, tacskó keverék. Mindenkivel rögtön megtalálja a közös hangot, rajong az emberekért, imádja, ha foglalkoznak vele. Aktív, sok mozgásra és rendszeres sétára van szüksége.

Ozzy

Kormi

Kormi: 5 éves, ivartalanított kan. Kedves, barátságos kutya, akinek sok foglalkozásra, mozgásra és némi fegyelemre, nevelésre van szüksége. Fontos, hogy lefárasszák, szellemileg is. Aktív családoknak jó választás.

Kormi

Tekergő

Tekergő: 1 éves, ivartalanított szuka. Nagyon kedves, érdeklődő, felfigyel minden eseményre. Fiatal még, sok foglalkozásra, mozgásra és nevelésre van szüksége. Aktív gazdára van szüksége, aki kirándul is vele.

Tekergő

Vali

Vali: 4 hónapos nőstény. Kedves cica, de ha hirtelen közelítünk felé, néha még megijed. Új otthonában biztosan hamar oldódik majd és az emberekkel is játékos és közvetlen lesz, mint most cica társaival.

Vali

Ofra

Ofra: 2,5 éves, ivartalanított nőstény. Kedves, nyugodt, elsőre kissé visszahúzódó cica. Még nem jön oda hozzánk magától, de várja a simogatást, amit hangos, jól hallható dorombolással jelez. Elsősorban lakásba való.

Ofra

Vacila

Vacila

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!