idén sem maradhat el

2020.06.15. 07:10

Állatvédelmi napközis tábor lesz a Takarodó úton

Az idei évben sem marad el az állatvédelmi napközis tábor a Herosz Takarodó úti állatotthonában. A gyerekek három turnusban jöhetnek, s ismerhetik meg az itt élő állatok sorsát. És közben játszanak is sokat.

S. Töttő Rita

Fotó: Pixabay

Hosszú évekre visszanyúló hagyománya van már a Herosz Takarodó úti állatmenhelyén a nyári táboroztatásnak. Az idei esztendőben is várják a gyerekeket, természetesen a járványügyi szabályok betartásával. Izgalmas kérdésekre kaphatnak választ, állatvédelmi témákról beszélgetnek velük a tábor foglalkoztatói, s közben természetesen a játék sem marad el. Sokat mókáznak majd a gyerekek, s közben megismerkednek az állatotthon lakóival is. Az első turnus június 22-e és 26-a között lesz, a második július 13-a és 17-e között, a harmadik pedig augusztus 10 és 14-e között várja a napközis foglalkozások résztvevőit.

A Herosz állatotthonában hétfőtől péntekig, 9 és 15 óra között lesznek a gyerekek, s maguknak viszik az élelmiszert. A szülőknek nyilatkozniuk kell a gyermekek egészségi állapotáról és csomagolniuk kell a hátizsákba szájmaszkot is. A foglalkozások során játszanak is majd a kicsik és nagyok, ezért érdemes az időjárásnak megfelelő ruházat és étel, ital mellé csomagolni jegyzetfüzetet és tollat, ceruzát is. A táborban ugyanis érdekes feladatokat oldanak majd meg, amelyek amellett, hogy a kikapcsolódást szolgálják, érdekes játéknak is ígérkezik. A feladatlapokat a résztvevők természetesen hazavihetik majd magukkal. A turnus végén játékos teszt és jutalom várja a gyerekeket, de a legjobb az lesz, hogy lehetőséget kapnak majd a közös kutyasétáltatásra is. Amely a Herosz egyik legjobb programja mindig. A jelentkezéseket még várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!