Frissen Fejérből

2021.11.29. 16:00

Gazdát keresnek a HEROSZ állatotthon tündéri lakói

Az alábbi kutyák és macskák a HEROSZ állatotthonban várják új családjukat. Tel.: 06/30-985-8309

FMH

Tappancs

Citrust testvéreivel együtt dobták ki 7 hónapos korában. A keverék szukát egyszer már örökbe fogadták, de nem tudták megtartani, mert túl sok mindentől fél. A gazdánál töltött két hónap alatt több mindent megtanult, de továbbra is félős. Tapasztalt gazdát keresnek neki.

 

Citrus

Balkó több mint egyéves, közepes méretű kan. Két falu között dobták ki, az állatotthonba soványan, férgesen, elhanyagolt állapotban érkezett. Félénkségét két hónap alatt leküzdötte, és egy szeretetre méltó, ragaszkodó kutya lett. Sok foglalkozást igényel, de könnyen tanítható.

 

Balkó

Silvert, a 2013-ban született keverék kant a soponyai összeírás során találták meg. Egy kis ólban, rövid láncon tartották. Árnyék nem védte, ivóvíz nem volt előtte és ételt sem kapott rendszeresen. Félénk és ragaszkodó, lassan kezdi megtalálni a helyét az állatotthonban. 

 

Silver

Tappancsra 10,5 éves korában unt rá gazdája. Két indok miatt adta az állatotthonba: folyamatosan ugat, és nem bírja anyagilag a tartását. Közepes testű, aktív kutya. Microfilariatesztje negatív, betegség jeleit nem mutatja, de kora miatt fokozott odafigyelést igényel.

 

Tappancs

Lubó egy nagy, nyílt sebbel a szájában érkezett az állatotthonba, de már megerősödött. Az viszont látszik, hogy az utcán nőtt fel. Öntörvényű és erős akaratú, csak benti macskaként nem fogja jól érezni magát. Tapasztalt cicásoknak ajánlják, akik tudnak vele foglalkozni. 

Lubó

Jilli, a hat hónapos macska története sajnos tipikus, anyjával és testvéreivel együtt adták az otthonba. Szépen fejlődik, az óvodában nagyokat játszik társaival.

Jilli

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!