fogadj örökbe!

2020.06.09. 15:30

Az ercsi menhely kegyeltjeinél mosolygósabb kutyákkal nem találkozol

Az Ercsi Állatmentsvár gondozottjai láthatók alább. Itt lehet érdeklődni irántuk: 06-70-430-9576.

S. Töttő Rita

Góliát

 

Álmos

Álmos: egy igazi álomkutya, egy kedves, játékos, életvidám blöki, aki az Ercsi Állatmentsvár lakója jelenleg. Gondozói egyedüli kutyusnak ajánlják, ezzel a feltétellel is kívánják örökbe adni.

Scooby

Scooby: meglehetősen aktív kutyus, éppen ezért hasonszőrű gazdi mellé javasolják gondozói. De igazán tökéletesen illeszkedne egy túrázást kedvelő családba is, annyira imád mozogni. Egyedüli kutyaként fogadható örökbe.

Bond

Bond: fél év körüli fiúcska, aki elvarázsol bárkit. Az elején mindig megszeppen, de utána rájön, hogy már csak jó helyre kerülhet innen. Imádja a kutyákat és az embereket.

Góliát

Góliát: egy bull típusú fiú, aki lassan 2 éve várja az igazit. Csak egyedüli kutyaként fogadható örökbe. Emberekkel barátságos, igényli és szereti az emberi foglalkozást, törődést.

Joker

Joker: gondozói azt mondják róla, hogy egy igazi kis mafla fiú. Imádja az embereket, de sajnos ö is csak egyke kutyus lehet. A méreteivel nincs tisztában, még mindig azt hiszi, pici öleb.

Maya

Ő itt Maya, egy barátságos, jókedvű 2-3 év körüli kislány kutyus Ercsiben, aki alábbi társaival együtt várja új gazdiját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!