Hirdetés

2019.04.02. 15:26

DENSO Gyártó Magyarország Kft.

A DENSO Gyártó Magyarország Kft. világszínvonalú autóipari alkatrészeket gyártó Japán tulajdonú vállalat.

A több mint 70.000 m² alapterületű gyártócsarnokban számos különböző technológiát alkalmazunk: öntés, kovácsolás, hőkezelés, megmunkálás, összeszerelés, kalibrálás, tesztelés.

A precíz és pontos munkavégzés a gyártás teljes folyamatában nagy hangsúlyt kap.

A székesfehérvári gyárban 1998 óta üzemanyag-ellátó rendszerelemeket, rendszervezérlő egységeket gyártunk neves autógyáraknak, mint például BMW, a Volkswagen, a Volvo, a General Motors, az Audi, a Nissan, a Suzuki, illetve a mezőgazdasági járműgyárak részére, mint John Deere.

Vállalatunk 20. évfordulójára elkészült kommunikációs központunk is kiválóan szolgálja az új technológiák elsajátítását diákjaink és munkavállalóink számára.

Mivel cégünk növekedése alkalmazottaink sikerein alapul, ezért nagy hangsúlyt fektetünk munkavállalóink fejlesztésére, s elvárásainkért cserébe versenyképes bérezési és juttatási rendszert, szakmai fejlődési lehetőséget, karrierlehetőséget biztosítunk.

A DENSO életében nemcsak a kiváló minőségű termékek gyártása kap nagy szerepet, hanem a társadalmilag felelős tevékenység is, hiszen több mint 5000 főt foglalkoztatva jelentős hatással vagyunk alkalmazottainkra, illetve a céget körülvevő környezetre is. Ennek tudatában számos olyan aktivitást, tevékenységet hajtunk végre, melyekkel pozitív értéket teremtünk munkavállalóink és érdekelt feleink számára.

Kollegáink története:

Domak Dániel, duális hallgató (Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar)

Egyetemi tanulmányaim kiválasztása során találkoztam először a DENSO-val, mint duális képzést támogató céggel. Számomra fontos volt az első benyomás. Az interjún kapott információk és az, hogy egy multinacionális nagyvállalatnál tudjak fejlődni gépészmérnök gyakornokként, mindezek a DENSO felé billentették a mérleg nyelvét és szerencsémre ők is engem választottak. Az elképzeléseim hamar beigazolódtak, mert a lexikális tudásom fejlesztése mellett, napi szinten bővíthetem gyakorlati tudásomat az által, hogy együtt dolgozhatok a termelési területekkel, mérnök kollegákkal, külsős cégek képviselőivel, akiktől új ismereteket sajátíthatok el.

Sokat köszönhetek a kollegáimnak, akik mindig válaszolnak a kérdéseimre és szakítanak rám időt, hogy megmutassák a termelésben használt gépek működését. Véleményem szerint legnagyobb erőssége a DENSO-nak, hogy megfelelően képzett kollegáktól tanulhatunk, illetve a kor előrehaladtával alkalmazza a legújabb technológiai fejlesztéseket, gondolok itt az automatizálásra, ami manapság már elengedhetetlen, ha versenyképes akar maradni a vállalat.

Kovács Zoltán – Folyamatmérnökségi részlegvezető

Egyetemi csoporttársam ajánlásával kerültem 2006-ban a DENSO-hoz az SCC minőségbiztosítási területre. Mivel akkor az alkatrésztervezés területén volt tapasztalatom, így minőségbiztosítási mérnökként abszolút lelkes pályakezdőként kezdtem el itt dolgozni. A munkahely, a szakmai területváltás maximálisan jó döntésnek bizonyult, hiszen az eltelt 13 évben számos lehetőségem volt tanulni, szakmailag fejlődni és karriert építeni. Már két év elteltével vezetői (csoportvezetői) munkakört ajánlottak fel feletteseim és később magasabb szintű vezetőként kialakíthattam saját csapatomat is. Nagy örömömre szolgált, amikor a teljesítményem és a felettesem javaslata alapján 1,5 évre elutazhattam a Japán anyavállalathoz. Ott tartózkodásom alatt egy új termék bevezetésével foglalkozó csapat tagjaként dolgozhattam és mélységében megismerhettem a Japán kultúrát is. Hazatérésem után munkakör rotációt követően kerültem a jelenlegi pozíciómba. Számomra fontos, hogy folyamatosan új kihívásokat és feladatokat kapjak, emiatt sosem „égtem ki”, mindig van fejlődési, megújulási lehetőség. Véleményem szerint a DENSO legnagyobb erőssége, hogy stabil, megbízható, hosszútávra tervezhető munkalehetőséget biztosít számunkra.

Major Tünde – IMS belső auditor

2013-ban az élelmiszer iparágból -ahol több éven keresztül különböző vállalatoknál minőségügyi vezetőként dolgoztam- kerültem a DENSO-hoz, miután megszereztem a minőségirányítási szakmérnök képesítést autóipari szakirányon. Mivel régi álmom volt, hogy belső auditorként dolgozzak, így nagyon örültem, hogy erre lehetőséget kaptam a DENSO-nál. Jelentős eredménynek tartom, hogy társosztályokkal való együttműködésnek köszönhetően sikeresen átálltunk az új autóipari szabványra, az IATF 16949-re. Munkámnak fontos része a rendszer- és folyamatauditok, valamint rendszerfejlesztés mellett az új kollegák (belső auditor) betanítása is. A DENSO-ban szakmailag megfelelőképpen tudok fejlődni, amiben nagy segítséget jelent, hogy képzéseken és konferenciákon tudok részt venni. Az ott megszerzett tudást, pedig mindig tudom hasznosítani, kamatoztatni a napi munkám során. A vállalat előnye a nagyvállalati környezet, ahol a sok partnernek, vevőnek köszönhetően széleskörű látásmódot tudunk megismerni, illetve elsajátítani.

 

Állásajánlatainkat keresd a www.denso.jobs weboldalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!