Frissen Fejérből

2024.06.14. 19:00

Könyvheti Pikniket tartanak szombaton a Bartók Béla téren

A 95. Ünnepi Könyvhét rendezvénysorozatának részeként tartanak Könyvheti Pikniket szombaton a Bartók Béla téren. Számtalan programmal készülnek a szervezők, amelyek nemcsak a könyvekről szólnak majd.

Gombor Lili

A 95. Ünnepi Könyvhét programsorozatának szombati állomása a Bartók Béla térre vezeti el az érdeklődőket. S bár természetesen a könyveké lesz a főszerep, azok is találnak érdekes programokat a téren, akik nem kifejezetten tartják magukat a könyvek szerelmeseinek. 

A Könyvheti Pikniken találkozhatunk többek között a kortárs irodalom országosan ismert és helyi szereplőivel, a Vörösmarty Színház művészeivel, Nyáry Krisztián íróval, irodalomtörténésszel, és a Sebő-együttessel is. De lesznek balettszínházi improvizációk, silent book (könyves) előadás, papírszínházi előadás, valamint a felnőttek érdeklődésére számító fúvószenekari előadás is. A gyerekeket óriás társasjáték, kézműves foglalkozások és egyéb játékos programok várják. 

A rendezvény ingyenes. Részletes program elérhető a https://www.vmk.hu/unnepi-konyvhet-2024 oldalon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában