Művészek és civilek

2024.06.13. 17:30

Zenés jótékonysági gála volt Pusztavámon (videó)

Összefogott a település lakossága Brigitta és családja támogatásának érdekében. A zenés jótékonysági esten több híres színész, zenész, énekes lépett fel, amellett a helyi civil szervezetek és intézmények is kivették a részüket a feladatból.

Palocsai Jenő

Zenés gálát és süteményvásárt rendeztek Brigitta és családja megsegítésére

Fotó: A szervező

Él egy fiatal édesanya Brigitta Pusztavámon, aki szívtranszplantációra szorult, és emiatt hosszú gyógyulás vár rá. A szervezők a családra háruló megnövekedett anyagi terhek miatt kérték a lakosságot, hogy támogassák Brigittát és családját. A család segítésére a falu apraja-nagyja összefogott, és adománygyűjtő ládákat helyeztek el Pusztavám több intézményében, boltjában, valamint zenés jótékonysági gálát is szerveztek.

Fotó: A szervező

– A zenés jótékonysági est háziasszonya Görög Zita modell, műsorvezető volt. A műsorban felléptek a Budapesti Operettszínház művészei: Peller Károly, Szendi Szilvi, Fischl Mónika, Lévai Enikő, Kalocsai Zsuzsa, Vadász Zsolt, valamint helyi és móri szereplők: Rozmaring Táncegyüttes, Hang – Szín – Tér Művészeti Általános Iskola növendékei, Pusztavámi Német Nemzetiségi Általános Iskola, Szivárvány Óvoda – Mini Bölcsőde. A műsort a Német Nemzetiségi Fúvószenekar fellépése zárta – tudtuk meg Szili Bernadett szervezőtől, aki hozzátette:

– A rendezvényt süteményvásár is kiegészítette. Sokan sokféle módon próbáltak segíteni. A zenés délután helyszíne a Művelődési ház volt, mely az alkalomhoz illően díszbe öltözött. A gála, melyen Brigitta családja is jelen volt, fantasztikus hangulatban, megható és vidám pillanatok sokaságában telt. 

Ha valaki esetleg szeretne adományozni, akkor egy elkülönített számlára utalással is támogatni tudja a családot. A CSALÁDSEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY 10401017-49515749-49521050 (K&H) számlaszámán. A kérés csupán annyi, hogy a közlemény rovatban fel kell tüntetni: ,,Kovács család”.

 Minden segítő szándékra szükség van – mondta Szili Bernadett a Pusztavámi Művelődési Ház vezetője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában