Szakmai konzultációval egybekötve

2024.06.24. 14:19

Nyári Futáspróba a Halesz ligetben

Júniusban újra Futáspróbát rendeznek a Halesz liget 1000 méteres, rekortán futókörén. A Nyári Futáspróbán a sportolás mellett szakmai konzultációra is várják a résztvevőket.

Feol.hu

Igazi kihívás a Nyári Futáspróba

Fotó: Nagy Norbert / FMH-archív

Az év legmelegebb időszakában sem maradnak futás nélkül a székesfehérvári sportolók. A Nyári Futáspróbát június 25-én, kedden 17 és 19 óra között rendezik meg, ahova kezdőket és haladókat egyaránt várnak, hogy felmérjék aktuális formájukat. 

A futást ismét a Honvéd Szondi György Sportegyesület Tömegsport Szakosztályának szakemberei segítik, akikhez a résztvevők konzultációért is fordulhatnak az eseményen. A rendezvény ingyenes, jelentkezni a helyszínen, a kezdés előtt legkésőbb 10 perccel lehet.

A szervezők kérik, hogy mindenki az időjárásnak megfelelő, kényelmes sportöltözetben érkezzen, valamint megfelelő mennyiségű folyadékot is vigyen magával. Szélsőséges, viharos időjárás vagy eső esetén a rendezvény elmarad.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában