Tartalmas kikapcsolódást ígérő programok

2024.06.14. 16:30

Jó kapásban bíznak Nagykarácsonyban

Ismét horgászversenyt rendeznek a nagykarácsonyi horgásztónál, amely szombat reggel kürtszóra indul. Akárcsak az elmúlt években, idén is nagy népszerűségnek örvend az esemény a pecások körében, totális telt ház várható. A helyezéseket a kifogott halak összsúlya alapján ítélik oda, valamint a legtöbbet és legnagyobb halat fogó társaság is különdíjat kap. Az este pedig fergeteges bállal zárul.

Kecskés Zoltán

A programok szervezését és lebonyolítását Horváth-Pinke Kata és az általa vezetett helyi ifjúsági klub vállalta magára.

Fotó: Ifjúsági klub

A programok lebonyolítását Horváth-Pinke Kata és az általa vezetett helyi ifjúsági klub vállalta ismételten magára. Az újdonsült édesanya nagy örömmel mesélt az eseményről és arról az összefogásról, ami ismét lehetővé tette, hogy a helyiek és környékbeliek jól érezhessék magukat. Viccesen hozzátette azt is: a jó időt is megrendelték!

A férfiak végezték a fűnyírást!
Fotó: Ifjúsági klub

– Nálunk már ez hagyomány, hisz minden évben megrendezzük a nagykarácsonyi horgászversenyt és bált. Szerencsére idén is hatalmas volt az érdeklődés, összesen 32 csapat adta le nevezését, így maximális létszámról tudunk beszámolni. Csütörtökön már megkezdődtek az előkészületek a helyszínen, füvet nyírtunk, ma pedig a bál helyszínét rendezzük be, valamint a stégek sorszámát helyezzük ki. Reggel pedig még a kakas kukorékolása előtt (5:45) várjuk szeretettel a résztvevőket, azt követően pedig minden érdeklődőt az esti bálba – nyilatkozta a FEOL megkeresésére Horváth-Pinke Kata, a Nagykarácsonyi Ifjúsági Klub elnöke. 

Mesebeli helyszínen rendezik a nagykarácsonyi horgászversenyt
Fotó: Ifjúsági klub

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában