A cukiságbomba robbanása nőnapon

2024.03.09. 09:00

Fejér vármegye jövőbeli lovagjai vita nélkül a Lánczos Kornél Gimnázium diákjai

Nőnap reggelén a Lánczos Kornél Gimnázium 9.B osztályának diákjai olyan különleges és szívmelengető módon köszöntötték osztályfőnöknőjüket, amelynél elragadóbbat még nem láttunk.

Hajdú Marianna

Forrás: Lánczos Kornél Gimnázium Facebook oldala

Mint egy mesébe illő jelenet, a fiúk – akiket jogosan nevezhetünk a gimnázium gentlemenjeinek és a jövő lovagjainak – virággal és csokoládéval a kezükben, térdre ereszkedve várták, hogy osztályfőnöknőjük, mint egy igazi királynő, megjelenjen előttük.

Ez a nőnapi gesztus nem csak az osztályfőnöknő szívét olvasztotta meg, hanem mindenkiét, aki látta a videójukat. A megható jelenetet egy andalító Wham! sláger színezte még érzelmesebbé, így nem csoda, hogy aki csak megnézi, az garantáltan elolvad.

A Lánczos Kornél Gimnázium diákjainak ebben az akciójában minden benne van, ami egy igazán felejthetetlen nőnapi köszöntést kell, hogy jelentsen: tisztelet, szeretet és a meglepetés ereje. Nézzük meg együtt, hogyan változtak diákok igazi lovagokká ezen a különleges napon:


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában