Kerek születésnap

2024.02.13. 16:07

A kilencvenéves Magdi nénit köszöntötték Iváncsán

A falu polgármestere, alpolgármestere és jegyzője miniszterelnöki emléklappal és virágcsokorral köszöntötte kilencvenedik születésnapja alkalmából az iváncsai Szalados Károlyné Magdi nénit.

Héjj Vivien

Kilencvenedik születésnapját ünnepelte Szalados Károlyné Magdi néni

Forrás: Iváncsa Községi Önkormányzat

Molnár Tibor polgármester Puha Ferenc alpolgármester és Sáfár Gabriella jegyző társaságában köszöntötte a kerek születésnapját ünneplő Magdi nénit, aki ma is nagyon aktívan, tevékenyen tölti a mindennapokban, melyekben mindig megtalálja a szépet, az örömet, a boldogságot. A látogatásról a falu polgármestere számolt be közösségi felületén.

Virágcsokorral és miniszterelnöki emléklappal köszöntötte az önkormányzat az ünnepeltet
Forrás: Iváncsa Községi Önkormányzat

Mint azt Magdi néni látogatóinak elmesélte: családjába hetedik gyermekként érkezett néhány perccel ikertestvére után. Már kis kora óta szereti a kerti munkát, szüleitől azt tanulta, csak becsülettel, tisztességgel érdemes dolgozni. Évtizedekig a helyi zöldséges- majd vegyesboltban dolgozott, a falubeliek mind ismerik és szeretik.

Férjével 57 évig éltek együtt boldog házasságban, három gyermeke, hét unokája és hét dédunokája született, és boldogan várja a nyolcadik dédunoka érkezését is. Kilenc éve már, hogy a férjét elvesztette, de családja szeretete, törődése az élet minden pillanatában körülveszi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában