Ajánló

2024.01.10. 17:30

Darts versenyt szerveznek Lovasberényben

Darts versenyre hívják a lovasberényieket január végén. A kezdeményezésről az új művelődésszervező mesélt a feol.hu-nak.

S. Töttő Rita

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A helyi fiatalok kezdeményezésére szervez darts versenyt a lovasberényi Róna József Művelődési Ház vezetője. Láda-Handa Edina a feol.hu-nak elmondta: mindig igyekszik úgy alakítani a művelődési ház programjait, hogy az összhangban legyen a helyiek igényeivel. Éppen ezért, a fiatalok kérésére több hasonló sportprogramra lehet még számítani a jövőben. A darts versenyre január 25-e csütörtökig lehet jelentkezni.

A megmérettetésre akkor kerül sor, ha minimum 16 fő jelentkezik, maximum azonban összesen 32 versenyzőt tudnak fogadni a művelődési ház befogadóképessége miatt. A zsűriben remek helyi dartsosok ülnek majd, tudtuk meg, ahogy azt is: lesznek kisebb-nagyobb, témába vágó nyeremények, sőt, a csapatoknak szurkolhatnak is a nézők. A verseny január 27-én 14 órakor kezdődik, két táblával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában