A Városgondnokság nagyobb kapacitással dolgozott

2024.01.02. 14:00

Milyen állapot fogadta a lakosokat az újév első napján Fehérváron? – állapotok a városi szilveszter után

A babonák szerint az újév első napját nem szabad takarítással tölteni, a Városgondnokság egyik fő feladata mégis ez, hiszen a bulizók után kénytelenek rendbe szedni a várost.

Déri Brenda

Rengetegen töltötték az év utolsó estéjét, illetve az újév első óráit a Fő utcán

Fotó: Fehér Gábor / FMH-archív

Az évzáró városi szilveszter minden évben nagy érdeklődésnek örvend, ez most sem volt másképp. Rengetegen töltötték az év utolsó estéjét, illetve az újév első óráit a Fő utcán. Szóltak a trombiták, felkerültek a szilveszteri bohókás fejdíszek, maszkok és szemüvegek. De a bulizók számával az általuk generált üres üvegek, földre szórt konfettik és egyéb hulladékok sem maradtak el, így a Városgondnokság munkatársai már december 31-én megkezdték a szemeteskukák kiürítését és az elszórt hulladékok felszedését. Szerencsére azonban kiemelkedő eset, nagyobb rongálás nem történt. Utóbbit a Városgondnokság vezetője, Bozai István is megerősítette. A feol.hu-nak elmondta olyan állapot uralkodott, mint minden más nagyobb városi rendezvény után. A munkatársak nagyobb kapacitással dolgoztak, január 1-én pedig a kora reggeli órákban a Zichy liget közelében a lezárt területnél kezdték a takarítást, hogy minél előbb szabaddá tegyék az utat az autósoknak, majd onnan haladtak tovább a Fő utcán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában