Akcióban

2023.10.29. 14:00

Szolgálatba állt a bicskei kamionmentő monstrum!

MKIF Zrt. - Az ország útja közösségi oldalán számolt be arról, kamionmentő, segélyautó és egy busz is készenlétben áll a győri vasúti fővonal felújítása alatt az M1-es autópályán.

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: MKIF

Pénteken már szolgálatba is állt a bicskei mérnökségükön az 1-es vasúti fővonal felújításának idejére bérelt kamionmentő. Az első nap sem telt el esemény nélkül a 60 tonna vontatási kapacitású monstrumnak: a Biatorbágy és Tatabánya közötti szakaszról egy műszaki hibás kamiont vontatott el forgalomtól elzárt, biztonságos helyre. A vasúti felújítás ideje alatt egy nappali segélykocsi, illetve az említett kamionmentő és egy személyszállító busz pedig folyamatos készenlétben áll Bicske mérnökségükön, így biztosítva a forgalom zavartalanságát és a vonatpótló buszok gördülékenyebb közlekedését  - adták hírül. 

"Október 27. és november 17. között, a Bicskei Autópályamérnökségen folyamatosan (0-24 órában), szükség esetére, azonnali indulással készenlétben tart egy kamionmentőt és egy 55 személyes buszt is. Ezekkel a döntésekkel és az M1-es felújítási munkálatainak átszervezésével társaságunk a forgalom zavartalanságát és a vonatpótló buszok gördülékenyebb közlekedését kívánja segíteni." - írta az MKIF Zrt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában