Még folynak a felújítások

2023.10.24. 12:59

Kint felejtett zsákutcatábla a Malom utcában (videó)

Nagy Zoltán Péter

Még akkor hagyhatták kint ezt a zsákutcatáblát, amikor folytak a munkálatok a Honvéd utca és a Móri út kereszteződésében, de ez ma már nem érvényes. Pedig e tábla miatt jelentősen megnő az Irányi utca forgalma, hiszen nem megy tovább a közlekedők többsége a Honvéd utca felé

Fotó: Nagy Zoltán Péter / FMH

Székesfehérváron még folynak a közművek javításai, az utak, utcák felújításai. Ez néha kisebb bakikkal jár időnként. Például a Malom utcában kint felejtettek egy zsákutcatáblát az Irányi Dániel utcai kereszteződésnél. Pedig a Mészöly Géza utca felé haladva az Irányinál még nem zsákul be a Malom utca, tovább haladva a Honvéd utcába simán bekanyarodhatunk. Sőt, ha be is kanyarodunk a Honvéd utcába, akkor onnan már nem tudunk visszajönni a Malom utcába, mert a Honvéd utca egyirányú lett a Móri út felé.

Jelenleg még folynak a munkálatok a Malom utca Mészöly Géza utca kereszteződésében. Információink szerint még tömörítésre, majd betonozásra van szükség, csak ezek után lehet aszfaltozni a munkaterületet. Így várhatóan a Malom utca Mészöly felőli vége továbbra is zsákutca lesz
Fotó: Nagy Zoltán Péter / FMH

Ebből következik, hogy az Irányi utcánál hagyott zsákutcatábla felesleges, azt át kellett volna tenni a Honvéd utcai kereszteződéshez, mert ott 50 méteren keresztül valóban zsákutca a Malom utca. A Malom–Mészöly kereszteződésben még tart a közművek telepítése, bár a legnagyobb gödröt már betemették, de valószínűleg még tömöríteni kell, majd betonréteggel fedni, és ezt követően kerülhet az útra az aszfalt kopóréteg. Így várhatóan még zsákutca marad egy-két hétig a Malom utca Mészöly Géza utca felőli rövid szakasza.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában