A víz élet!

2022.11.16. 17:30

Szemléletformáló előadás és gyakorlati bemutató Úrhidán

Nem feltétlenül az egyre magasabb rezsidíjak, mint inkább a fogyó ivóvíz és annak fokozott védelme, ami buzdít legtöbbünket, hogy nagyobb tisztelettel és leginkább ésszel bánjunk a rendelkezésre álló vízkészlettel. Ehhez igyekeznek segítséget nyújtani Úrhidán.

Hajdú Marianna

Forrás: Pexels.com

A vízmegtartás gyakorlati lehetőségeiről tartanak előadást és gyakorlati bemutatót november 19-én, 14 órakor a Közösségi Ház nagytermében és külső helyszíneken. A szemléletformáló előadást és bemutatót a Zöldellő Sárrét Egyesület szervezi. 
A megnyitón Úrhida belvízvédelmi rendszeréről tart tájékoztatást Bognár József, a település polgármestere, majd ezt követően, a Gaja Környezetvédő Egyesület előadásából tudhatunk meg mindent a vízvédelemről és hasznosításról. 
Az előadásokat külső helyszíneken gyakorlati bemutatókkal is erősítik, segítséget és inspirációt adva a vízelvezetésre, a befogott víz gazdaságos és környezetbarát hasznosításáról. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában