Bárki javaslatot tehet

2022.10.16. 07:30

Lakossági fórumra hív Kőszárhegy Önkormányzata

A település egyik legfontosabb alapköve az arculat. Ez viszont csupán csak a külcsín. Sok minden rejtőzik egy településterv, az új fejlesztések mögött. Az építési szabályzat pedig minden ingatlantulajdonos számára fontos információkat rejt. Ebbe pillanthatnak be az érdeklődők néhány napig.

Hajdú Marianna

Forrás: FMH-Archív / FG

A település szerkezetének tervét, a helyi építési szabályzatot és az új településfejlesztési koncepciónak a tervét tekinthetik meg az önkormányzat honlapján az érdeklődők és a partnerek. Akik személyesen szeretnének tájékozódni azoknak lehetőségük van rá, munkanapokon 9-12 óra között az Polgármesteri Hivatalban ezt megtehetik. Ahogy közleményükben írták: az önkormányzat partnerségi rendelete szerint a “véleményezési szakaszban” a partnerek írásban benyújtva észrevételeiket is megtehetik október 12. és 31. között. 

A helyiek számára is tájékoztatást nyújtanak. Az önkormányzat ebben a témában lakossági fórumot is tervez október 18-án 17 órakor a Polgármesteri Hivatalban.

Bárki javaslatot, észrevételt tehet a lakossági fórumon vagy azt követően, még nyolc napig írásban is megteheti a témával kapcsolatban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában