Az utolsó tanítási napon

2022.06.05. 07:10

Június 15-én, szerdán nyit a fehérvári strand

A tanév utolsó tanítási napján, június 15-án nyit a Városi Strand. A nyitvatartás és a belépőjegyek ára is változatlan marad a 2022-es szezonban, így a hét minden napján reggel 8-tól este 19-ig várja a vendégeket.

Feol.hu

Forrás: Fehér Gábor / FMH

A délutáni kedvezmény is változatlanul marad az idei nyáron: 16 óra után minden típusú belépőt féláron biztosítja a strandot üzemeltető Városgondnokság.

Újdonság lesz a szezonban, hogy a kinti nagymedence befedésére állított télen fűthető, mobil sátor teteje megmarad, azonban az oldalfalait kiveszik, így szellős lesz, mégis árnyékot ad majd a napsütéses forró délutánokon.

A csúszda reggel 9 és 18 között üzemel, melynek használatáért továbbra sem kell külön fizetni.

A Városgondnokság minden előkészítő munkával végez a június 15-i nyitás előtt. A létesítmény nagyon jó műszaki állapotban várja a vendégeket, ugyanis 2018-ban a strand felújítását és bővítését végezhette el a város önerőből, tavaly pedig a nagymedencét építették újjá a Városgondnokság szakemberei. Az árakat a város honlapján találják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában