Frissen Fejérből

2024.06.25. 11:57

Vonat gázolt el egy embert Gárdonyban (Frissítve!)

Vonat gázolt el egy embert Gárdonyban, a Vasút utcánál. A helyszínre érkeztek a mentők, tűzoltók.

Gombor Lili

Fotó: Illusztráció: Tóth Imre / Hajdú-bihari Napló

Elgázolt egy embert egy Budapest felé tartó személyvonat Gárdonyban, a Vasút utcánál. A szerelvény a Camping utcai kereszteződésben állt meg, forgalmi akadályt okoz. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a balesethez. A vonat mintegy négyszáz utasáért mentesítő szerelvény érkezik, a tűzoltók a biztonságos átszállásban nyújtanak segítséget – olvasható az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

Megkerestük az Országos Mentőszolgálatot, válaszukkal cikkünket frissítjük!

Frissítés (13:26)

Az Országos Mentőszolgálat közölte, hogy az elgázolt személy a baleset következtében a helyszínen elhunyt.

A MÁV közleménye szerint baleseti helyszínelés miatt kedden délelőtt Gárdony és Dinnyés között csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok. A Keszthelyről 8:48-kor a Déli pályaudvarra indult Balaton InterCity (IC 877) Agárdon a Camping utcai átjáróban elütött egy embert. A balesetben érintett vonat utasait átszállítják egy másik vonatra.

A székesfehérvári vonalon 15-20, egyes esetekben akár 20-30 perccel is meghosszabbodhat a menetidő, ami érinti a balatoni csatlakozó vonalak, valamint a Székesfehérvár–Szombathely vonal közlekedését is. A részletes forgalmi változásokról a MÁV honlapján lehet tájékozódni.

Frissítés (16:15)

Megkeresésünkre a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy 10 óra 47 perckor egy menetrend szerint közlekedő személyvonat, a Strand utca - Vasút utca kereszteződésénél lévő gyalogos vasúti átjárónál elütött egy férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idején a vasúti forgalom egy vágányon halad.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!