Frissen Fejérből

2023.11.11. 16:00

Egymást érik a balesetek Székesfehérváron az esős időben

Nem elég, hogy korábban sötétedik, de még esik is – a kettő együtt végképp nem segíti a közlekedők dolgát. November 11-én több baleset is történt a megyeszékhelyen.

Szanyi-Nagy Judit

A Palotai úton történt baleset során anyagi kár keletkezett

Fotó: Olvasónk

Három gépjármű ütközött össze Székesfehérváron – tudtuk meg egyik olvasónktól. Megkeresésünkre a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata megírta: a baleset 13 óra 13 perckor, a Palotai út 25. szám előtt történt. A helyszínen a rendőrök megállapították: a balesetben szerencsére senki nem sérült meg, csupán a járművekben keletkezett kár.

Nagyjából ugyanebben az időpontban, 13 óra 20 perc környékén a Széchenyi és a Horvát István utca kereszteződésében találkozott össze két autó. Információink szerint a rendőrök itt is gyorsan segítettek a helyszín biztosításában, így a gépjárművek végül nem okoztak nagy fennakadást az amúgy rendszerint nagyobb forgalmat bonyolító szakaszon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!