LAPOZZA KIDVÁNYUNKAT A MONITORON

Mennyibe került most egy magán egészségbiztosítás?
A napjaikban kialakult helyzetnek köszönhetően kétségül kívül biztos mindenki jobban egyetért azzal a kijelentéssel, hogy a saját és szeretteink egészsége a legdrágább kincsnek tekinthető.
Súlyos károkat okoztak a fagyok a megyei gyümölcsösökben
Nehéz helyzetbe kerülnek a magyar gyümölcstermesztők a virágzást derékba törő éjszakai fagyok miatt. Többen többféle módon próbáltak védekezni.
Eddig a városi nyüzsgéstől nyújtott védelmet a kert, most a bezártságérzettől is
Ez a tavasz már nem lesz olyan, mint egy általános kerti szezonnyitó évszak, de bármennyire is átitatja a mindennapjainkat az aggodalom a családtagjaink miatt, a dolgunkat el kell végezni.
Van és lesz elég élelmiszerünk!
Hazánk agrár-élelmiszeripari ország, jelentős exportőr, önellátottsága mintegy 120 százalékos az alapvető élelmiszerekből.
Százszoros az érdeklődés főként az ideiglenes és mellékállások iránt a koronavírus miatt
A pandémia következtében növekszik az ideiglenesen munka nélkül maradók száma. Miközben – ugyanezen okból – egyes területeken munkaerőhiány keletkezik.
Csúszik a családi napelemes rendszerek mérőhelyi ellenőrzése a megyében is
Ezekben a hetekben is sorra fejeződnek be a családok sokmilliós energetikai korszerűsítései, de hiába működőképes a napelemes rendszer a házak tetején: az E.ON március 19-e óta nem végzi el a használatba vételhez szükséges ellenőrzést.