Székesfehérvár

2015.09.08. 18:42

Nyílvános lovardaátadó Székesfehérváron

Székesfehérvár - Szerda délután 16 órakor ünnepélyes keretek között avatják a Volán Fehérvár Öttusa Központ lovardáját. A szakosztály minden érdeklődőt vár az eseményre.

Ferencz Balázs

Az Alba Volán SC öttusa-szakosztálya a régi lovarda eladása óta, már több éve albérletben kénytelen tartani lovasedzéseit. Most új korszak kezdődik a Volán Fehérvár öttusázói számára, hiszen a nyári lázas munkálatok után ma délután 16 órakor ünnepélyes keretek között átadják az Öttusa Központ új lovardáját, valamint a kombinált szám lebonyolításhoz elengedhetetlen külső lőterét.

Az Alba Volán SC Börgöndi úti sporttelepén Kiss Norbert sportért felelős államtitkár, Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere, Réczey Géza a Magyar Öttusa Szövetség elnöke, Simóka Bea általános alelnök, valamint Martinek János főtitkár is jelen lesznek a lovardaavatón. Vörös Zsuzsanna, a Volán Fehérvár szakosztály-igazgatójának tájékoztatása szerint az ünnepségre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!