Izgalmas programok

2022.10.03. 19:00

Múzeumok őszi fesztiválja október 4-én és 8-án

szekesfehervar.hu

Művészettörténeti előadással és alumíniumdobozból készült ékszerek készítésével folytatódik a Múzeumok Őszi Fesztiválja Székesfehérvár kiállítótereiben a héten. Október 4-én, kedden a Czóbel-kiállításban, október 8-án, szombaton az MMKM Alumíniumipari Múzeumban várják az érdeklődőket. A "Párizs levegőjét hozta" című kiállításban, a Városi Képtár – Deák Gyűjteményben október 4-én, kedden 17 órától Czóbel Béla pozíciója a Kádár-rendszerben címmel Sasvári Edit művészettörténész tart előadást a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében.

Az MMKM Alumíniumipari Múzeum idén is izgalmas programmal készül: október 8-án, szombaton 10 órától kézműves foglalkozásra várja az alkotni vágyókat. A Zombori úti alkotóműhelyben alumíniumdobozok újrafelhasználásával madáretetőt, valamint az alumíniumdobozok színes nyitófüleiből nyakláncokat, karkötőket, fülbevalókat készítenek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!