A gátlástalanság teteje

2022.02.22. 16:30

Kocsis Máté: Gyurcsánynak tényleg nem sül le a bőr a képéről?

Hosszú Facebook-posztban osztotta ki Gyurcsány Ferencet a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté azt írta: "Gyurcsány Ferenc! Magának tényleg nem sül le a bőr a képéről? Magánál tisztességtelenebb, alávalóbb, hamisabb gazembert nem hordott a föld a hátán, az már egészen biztos!

Amit ma címzett a miniszterelnöknek az orosz-ukrán konfliktus ügyében, az mindennek a legalja. A gátlástalanság és a romlottság olyan foka, ami még a korábbi gaztetteit ismerve is megdöbbentő. 

Maga beszél Orbán Viktor orosz barátkozásáról? Emlékszik még arra, amikor maga volt (szégyenszemre) ennek a nagyszerű országnak a hazug miniszterelnöke, hogy az orosz elnök lábánál vihorászott a saját lakásán? Nem maga volt az is, aki kiskutyás-barátkozós cukiskodásra is képes volt vele? Hm? Nem maga adta el véletlenül - sok más mellett - a magyar olajipari vállalat nagy részét az oroszoknak, miközben annyit sem tudott ugyanott elintézni kormányfőként, hogy kedvezőbb feltételeket kialkudjon a Gazpromnál Magyarország gázbiztonsága érdekében? 

Maga, épp maga kéri számon Orbán Viktoron, hogy az orosz haderő mit keres Ukrajna vitatott területein? Ironizál, hogy micsoda “siker” volt a miniszterelnök látogatása, mert “desszertnek megkapta a fegyveres beavatkozást egy szomszédos országba”. Maga nem szellemes, hanem egy fékevesztett gazember. Riogat és példálózik egy magyarországi bevonulással? Maga, aki erőtlenné és védtelenné tette hazánkat a kormányzása alatt, aki fosztogatta és júdáspénzért engedte fosztogatni ezt az országot? 

Maga a szájára meri még venni aggódóan a kárpátaljai magyarokat, akiket 2004 december 5-én kitaszított a nemzetből? Maga papol a BECSÜLETRŐL? Tényleg? Maga?

Maga merre volt, amikor Orbán Viktor világossá tette, hogy Magyarország a békében érdekelt? 

Maga hol volt, amikor Orbán Viktor elmondta, hogy Magyarország az Európai Unióval képvisel közös álláspontot az ukrán-ügyben? 

Maga hol volt, amikor Orbán Viktor kétséget kizáróvá tette, hogy a kormány támogatja Ukrajna szuverenitását? Csak látta ezeket, nem? Figyeli a közéletet, igaz? Akkor? Magának kötelező hazudni reggel, éjjel, meg este? Még a legnagyobb baj közepette is? Járvány alatt ugyanúgy, mint a háború küszöbén? Emlékszik még egyáltalán az utolsó igaz mondataira gyermekkorából? Szégyentelen.

Maga és a médiabandája mindössze arra voltak képesek, hogy gúnyolódjanak az asztal méretén, amikor a miniszterelnök Moszkvában tárgyalt öt órán keresztül. Aztán amikor Macront és a német kancellárt is odaültették az oroszok, akkor elkussoltak. Eddig tart a maguk képessége. Most számon kéri Orbán Viktoron, hogy nem tudta megakadályozni az orosz beavatkozást. Ja, mert a franciák és a németek megtudták? Gyáva, kétszínű alak.

Ma meg maga vádolja Orbán Viktort azzal, hogy “kussol”, miközben mindenki látja, hogy a miniszterelnök épp a kormány nemzetbiztonsági kabinetjével ülésezik a kialakult helyzet miatt. A “valóságot végképp eltörölni” maguknál családi hagyomány.

Ameddig ma merészkedett, több annál, hogy hülyének néz mindenkit, vagy hogy politikai haszonlesésből hazudozik. Ez moral insanity. 

Lassan mondom, hogy megértse: Április 3-án mi mind ott leszünk. Le fogjuk győzni a maga által vezetett baloldalt, a gátlástalan és hazudozós világukat. Hiába rendezte maga mögé a kommunistákat és a fasisztákat, velük sem kerülhet még egyszer a hatalom közelébe. Kígyó."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában