Kézilabda

2015.03.03. 09:09

Újvárosi győzelem a Gárdony-Pázmánd ellen

Székesfehérvár – Az NB II-es női kézilabda-bajnokságban Fejér megyei rangadóra került sor, a feszült hangulatú találkozón a Dunaújváros KKA II 4 góllal nyert a Gárdony-Pázmánd ellen.

Matók János

Dunaújvárosi Kohász KA II–Gárdony-Pázmánd NKSE 30-26 (12-14)

DKKA: HANUSZ B. 11, Koncsik F. 1, Tauker E. 1, Udvardi L., SZABÓ J. 6, Iván E., Szerdahelyi E., Grosch V., KLUJBER K. 7, Berta B., Ferenczy F. 1, Kemény D. 2, Csiszár R., Moutsogianni T., Tolvaj S. 1, Ulmann B. Edző: Rapaty Tamás.

Gárdony-Pázmánd: Kiss O., Szendrei R., KŐSZEGI G. 5, Mihályi A. 3, FLESSER D. 3, Czakó K., Gránitz P. 1, Mlinkó D., Elek F., Köllő K., MADÁR G. 8, Besszer D., Gabnai M. 4, Varga R. Edző: Németh Helga, Pánczél Barabás.

Igazi hajtós meccsre lehetett számítani, hiszen az Újváros játékosai mind nagyon fiatalok, viszont a gárdonyi lányok több rutinnal rendelkeznek. A hazai csapat gyors, lendületes játékát a vendégek okosan kezelték. Kemény, néha már durva védekezések sorozata volt látható a pályán. A 19. percig fej-fej mellett haladt a két csapat, majd a vendégeknek sikerült 4 góllal meglépniük. Az első játékrészt ők nyerték. A második félidőben folytatódott a harcias összecsapás, s előfordult, amikor a vendégek csak három mezőnyjátékossal voltak a pályán. A mérkőzésen nagyon sok kiállítás történt, és parázs volt a hangulat. A hazai csapat a 49. percben átvette a vezetést, a vendégek ezt már nem tudták megfordítani. A junioroknál: 28-25.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!