Hírek

2017.09.06. 07:34

Biciklist gázoltak a Kadocsa úti kereszteződésben

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Székesfehérváron, a Budai útra kértek rendőri segítséget 2017. szeptember 5-én délután, ahol egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 56 éves helyi lakos a Seregélyesi úton kialakított gyalogjárdán közlekedett kerékpárjával. A Kadocsa úti kereszteződéshez érve, kerékpárját hajtva, szabálytalanul kelt át a kijelölt gyalogos átkelő helyen, melynek során egy balról érkező Suzuki típusú személygépkocsi vezetője későn észlelte és nekiütközött. A baleset következtében a kerékpárral közlekedő hölgy 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A 6-os számú főút 31-es kilométerszelvényébe kértek rendőri segítséget 2017. szeptember 5-én éjjel. A rendelkezésre álló adatok alapján egy Toyota típusú személygépjármű vezetője, eddig tisztázatlan okból elvesztette uralmát a járműve felett és a menetirány szerinti bal oldali útárokba csapódott.

Az ütközés következtében a járművet vezető 37 éves nő könnyű sérüléseket szenvedett.

Fotók: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!