Felhívás

2024.03.07. 16:00

SzabadSzemmel – fotópályázatot hirdet a kulturális kerekasztal

Felnőttek és gyerekek számára hirdet fotópályázatot a szabadegyházi kulturális kerekasztal. A beérkezett alkotásokból a SzabadNapon kiállítás nyílik.

Héjj Vivien

A körülöttünk lévő környezet megörökítésére biztatnak a szervezők

Forrás: Pixabay

– Te milyennek látod a világot magad körül? Van egy képed róla? Mutasd meg! – olvasható a kulturális kerekasztal SzabadSzemmel című fotópályázatának felhívásában. Az alkotók fotóit négy kategóriában – portré, természet/épület, fekete-fehér és egyéb – várják. A pályázatra bármely szabadegyházi lakos beküldheti fotóját.

A szervezők természetesen a fiatalabb korosztályra is gondoltak: a GyermekSzemmel című felhívásra 14 éves kor alatti fotósok küldhetik be legszebb képeiket, az ő alkotásaikat külön kategóriában értékelik. A témaválasztásban megkötés nincs, minden gyermek kedvére fotózhat.

Az elkészült műveket a [email protected] címre várják a szervezők. Az első három helyezést elérő fotós díjazásban részesül, az alkotásokból bárki számára megtekinthető kiállítás nyílik a 2024. évi SzabadNapon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában