Felemelő este Előszálláson

2024.02.22. 09:00

Rendhagyó kötetbemutató az övéi előtt

A helyi lokálpatrióta, Nagy Ildikó: Isten tenyerén című verses kötettét mutatták be a napokban az előszállási könyvtárban, amely a Kalamáris Kiadó gondozásában jelent meg. Az elegáns borítót kapott kiadvány kézről-kézre járt az érdeklődők között, sőt a versek közül több is felolvasásra került.

Kecskés Zoltán

Nagy Ildikó: Isten tenyerén című verses kötettét mutatták be az előszállási könyvtárban.

Fotó: Könyvtár/Nyúl Mihályné

A helyi Versbarátok Körének tagja, a kötet szerzője Nagy Ildikó meghatódottan beszélt az alkotás keletkezéséről és arról az örömről is, hogy  2023. decemberében, mintegy karácsonyi ajándékként már odatehette a fája alá saját verses kötetét. A kötet fotókkal is illusztrált, amelyet Németh Szabina és Fülöp Lajos készített.

A kötethez az ajánlást Naszvadi Judith írta, részlet az ajánlásból:

„Kinek ajánlom a kötetet? Idősebbeknek, mert a sorok között megelevenedik majd a becses és tünékeny ifjúság. Fiatal olvasóknak, mert időtálló értékekkel és kortalan szépséggel ismerkedhetnek meg általa. Férfiaknak, mert a lapokat forgatva közelebb kerülhetnek a női lélek misztériumához. Nőknek, mert önmagukkal fognak szembetalálkozni a verseket és novellákat olvasva. Ajánlom továbbá mindenkinek, aki kissé megfáradt a mindennapok harcaiban, és szeretne tartalmasan kikapcsolódni. Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy eltöltene egy pici időt Isten tenyerén...”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában