Elismerés

2023.05.27. 07:00

Hárman vehettek át idén Aranyember-díjat

Az Aranyember-díj odaítéléséről nyolcadik alkalommal döntött a Tarsoly Ifjúságért Egyesület által megbízott Aranyember-díj Bizottság. Az elismeréseket ünnepélyes keretek között adták át pénteken.

Héjj Vivien

Fotó: Klein Anna

A korábbi hagyományoknak megfelelően az Aranyember-díj Bizottság javaslata alapján a Tarsoly Ifjúságért Egyesület ebben az évben is odaítélte és átadta az Aranyember-díjat, amelyet a Római Szerződés aláírásának évfordulója tiszteletére adományoznak az arra érdemes személyek és szervezet részére.

Fotó: Klein Anna

Ezúttal Egyed Imréné egészségügyi dolgozó, a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház ápolási osztályának megteremtése érdekében végzett munkájáért, valamint Magony Imre író, könyvtáros a Székesfehérvár szobrait bemutató könyveiért, Bory Jenő életének kutatásáért és kiváló előadásaiért vehette át a díjat. Elismerésben részesült továbbá a Vox Mirabilis Kamarakórus, amely a kiváló zenei teljesítménye mellett a bajba jutottaknak nyújtott támogatásával érdemelte ki az Aranyember-díjat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában