országos megmozdulás

2021.05.14. 19:00

Nyitunk! – molinó negyvenhárom Fejér megyei településen

Nyitunk! Országos kiállítással és molinókampánnyal nyitnak május 15-én, szombaton 10 órától a közművelődési intézmények.

V. Varga József

A Nemzeti Művelődési Intézet tizennégy magyarországi agóra részvételével, valamint az akcióhoz kapcsolódó közel ezer közművelődési intézménnyel országos közművelődési megnyitó eseménysorozatot valósít meg. A közművelődési intézmények, közösségi színterek a helyi kulturális élet fáradhatatlan motorjai, éves szinten országosan közel 70 milliós nagyságrendben fogadják a látogatókat, a rendezvények mellett szakkörökkel, kiállításokkal, a helyi közösségek számtalan találkozási alkalmával járulnak hozzá a helyben elérhető kulturális élet megteremtéséhez.

Fejér megyében a Nyitunk! molinót a következő települések színterein helyezik ki szombaton, ezzel csatlakozva az országos megmozduláshoz! Alap, Bakonycsernye, Bakonykúti, Balinka, Besnyő, Bicske, Bodajk, Bodmér, Cece, Csabdi, Csákvár, Csór, Dég, Enying, Hantos, Iszkaszentgyörgy, Isztimér, Jenő, Káloz, Kisláng, Kőszárhegy, Kulcs, Lepsény, Martonvásár, Mány, Mezőfalva, Nagyvenyim, Óbarok, Pákozd, Pátka, Perkáta, Pusztaszabolcs, Pusztavám, Sárkeresztes, Sárosd, Sárszentmihály, Seregélyes, Söréd, Sukoró, Szabadhídvég, Szár, Székesfehérvár – VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár, Úrhida, Zámoly.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában