Virtuális tárlatnyitó és emlékgyűjtés

2020.05.14. 09:05

A székesfehérvári Aranybulla Könyvtár ősszel ünnepre készül

A Közösségek Hetén is van ajánlatuk.

Bokros Judit

Önkormányzati fenntartású intézményekben, így könyvtárban is van lehetőség nyári munkát vállalni

Fotó: Shutterstock

A Köfém lakótelepen található bibliotéka is csatlakozott az országos kezdeményezéshez, a „Közösségek Hete 2020”-hoz, s a járványhelyzetre való tekintettel május 14-én, csütörtökön virtuálisan, közösségi oldalukon valósítanak meg egy kiállítás-megnyitót. A tárlaton olyan alkotók – például Kovácsai Gabriella üvegfestő, Izsó László János fa- és csontfaragó, Csuporné Angyal Zsuzsa népi iparművész, fazekas – munkáit mutatják be, akik az elmúlt években már szerepeltek náluk. A megnyitón, 15 órakor a könyvtár igazgatója, Csiszárné Mahler Mónika ajánlja a közönség figyelmébe a műveket.

Az Aranybullában idén azt is megünneplik, hogy a könyvtár 20 évvel ezelőtt költözött a Köfém lakótelepre. A készülés jegyében várják az olvasóközösség és látogatóik véleményét, gondolatait, emlékeit, élményeit. E sorok egy virtuális szeretetfa leveleit alkotják majd. Az e-mail cím, ahová írni lehet: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában