Kék hírek

2024.06.24. 11:26

Ezt a rollerest keresi a rendőrség Fehérváron (Frissítve!)

Egy rolleres fiatalembert keresnek a fehérvári rendőrök. Múlt hét kedden, a Kígyó utcában ütközött a fiatal férfi egy gyalogossal, majd rövid szóváltást követően továbbállt. Az eset tisztázása érdekében várják a jelentkezését vagy azt, aki ismeri. Íme a fotója!

S. Töttő Rita

Fotó: Police.hu

Múlt hét kedden, azaz június 18-án reggel 8 óra 26 perckor ütközött össze a Kígyó utca 8. szám előtt egy rolleres és egy gyalogos. Az esetre a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság hívta fel a lakosság figyelmét, mégpedig azért, mert a rollerrel közlekedő fiatalembert keresik. A múlt héten közzétett felhívás azonban mostanáig még nem vezetett eredményre, viszont továbbra is aktuális – tudtuk meg. A rendőrség közleménye szerint a baleseteben a gyalogos megsérült. A történtekkor a két fél rövid kommunikációt folytatott, majd pedig mindannyian továbbálltak. A rolleres férfit azért keresik, hogy tisztázódhassanak a baleset körülményei, de várják a rendőrök azon személyek jelentkezését is, akik tanúi voltak az eseménynek, vagy azzal kapcsolatos érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezésüket várja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság (személyesen a kapitányságon, továbbá a 06-22/541-600-as telefonszámon, illetve ha valaki névtelenség mellett tenne bejelentést, tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számot, esetleg a 112-es, díjmentes segélyhívó számot).

Frissítés 15:38

Pár órával cikkünk megjelenését követően siker koronázta a keresést, így a rendőrség visszavonta közleményét és a keresést.
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában