Frissen Fejérből

2021.04.29. 10:55

Bicikliúton robogtak bukósisak, jogosítvány és biztosítás nélkül

Elektromos segédmotoros kerékpáron ketten, bukósisak nélkül, kerékpárúton, vezetői engedély hiányában, kötelező felelősségbiztosítás nélkül közlekedtek.

police.hu

Fotó: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2021. április 28-án 10 óra 55 perckor arra figyeltek fel, hogy egy férfi és egy nő elektromos segédmotoros kerékpáron közlekedik, bukósisak viselése nélkül a Sárkeresztúri úton lévő kerékpárúton, Székesfehérváron. A járőrök az elektromos robogót megállították, vezetőjét és utasát ellenőrizték. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a szerb állampolgárságú járművezető vezetői engedéllyel, járműve pedig kötelező felelőségbiztosítással nem rendelkezik. Az egyenruhások az elkövetett szabálysértések miatt szabálysértési feljelentést tettek a jármű vezetőjével, valamint utasával szemben – tájékoztatott honlapján a rendőrség.

Fotó: police.hu
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!