„Jövőre ugyanitt, ugyanígy"

2024.03.11. 10:00

Alapi hagyományteremtés - nőnapra, szeretettel!

„Köszönjük, szuper volt a buli!" – talán ez volt az a mondat, ami a legtöbbször elhangzott a hétvégén Alapon, a hölgyek köszöntésénél. Az esemény azért is volt különleges, mert először köszöntötték ünnepség keretében a település női lakóit.

Kecskés Zoltán

Újabb hagyomány indult az útjára Alapon: Várhegyi Gábor énekes műsora táncra perdítette a jelenlévő hölgyeket, asszonyokat.

Fotó: Kiss Ágnes / önkormányzat

Különleges műsorral kedveskedett Alap önkormányzata a településen élő lányoknak, hölgyeknek, asszonyoknak. Az est polgármesteri megnyitóval indult az Arany János Művelődési Házban, majd az alapi óvodások Maci csoportja és az iskolások versei csaltak mosolyt az arcokra. Ezt követően Várhegyi Gábor énekes műsora hatolt egészen a női szívekig, majd egy kis ajándékcsomaggal is kedveskedtek a szervezők. A program nosztalgia esttel folytatódott: jöhetett a tánc és a mókázás. A jelenlévőket finom süteményekkel, retró szendvicsekkel is várták.

Megtelt az alapi művelődési ház, valamennyi korosztály képviseltette magát.
Fotó: Kiss Ágnes / önkormányzat

– Rendkívül nagy örömmel tölt el, hogy az első nőnapi rendezvényünkön ilyen szép számban jelentek meg a hölgyek és hogy ilyen jó hangulatban zajlott le az összejövetel. Az első ilyen nőnapi programunk volt, de bízom benne, hogy semmiképpen sem az utolsó, és hogy az estével egy újabb hagyomány indult az útjára! Köszönöm még egyszer mindazoknak, akik megtiszteltek minket a jelenlétükkel! Bízom benne, hogy jövőre ugyanitt, ugyanígy találkozunk! – értékelte az estét Szalai János Milán polgármester.
 

Alapi Óvoda - Mini Bölcsőde Maci csoportjának műsora.
Fotó: Kiss Ágnes / önkormányzat

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában