A kölyökkutyák voltak a legnépszerűbbek

2023.10.03. 14:00

A legkisebbek jártak az ASKA-nál

A székesfehérvári Hétpettyes Óvoda Mese-Vár tagóvodájának lurkói látogattak el nemrég az ASKA állatmenhely telephelyére.

Déri Brenda

Fotó: ASKA

Az érzékenyítést és az edukációt a felelős állattartásra nem lehet elég korán kezdeni. Ennek pedig a legjobb és talán lehatásosabb eszköze, ha a gyerekek egy menhelyre látogatnak el, szembesülve azzal, hogy mennyi ’árva’ kutyus várja leendő gazdáját. De az ASKA nem csak a telephelyén fogadja a legifjabb látogatókat, számos példa volt már arra, hogy kutyáikat felkarolva iskolákba és óvodákba mentek bemutatókat, előadásokat tartani. 

Ezúttal azonban az előbbi történt, a Mese-Vár ovi Maci csoportja tért be hozzájuk, hogy megnézzék a kennelek mostani lakóit. Mint közösségi oldalukon is írták a kölyökkutyák voltak a legnépszerűbbek, de azért a többiekhez is legalább akkora érdeklődéssel fordultak az óvodások, akik az ASKA után egyből az állatkórház felé vették az irányt, ahol egy állatorvos várta őket. 

Fotó: ASKA


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában