Franchise

2024.06.17. 14:27

Dinamikusan növekszik ennek a kereskedelmi láncnak a partnerüzleti hálózata

Tizenkét éve indította el franchise-programját a Spar, az első partnerüzlet a Fejér megyei Móron nyílt meg, majd folyamatosan bővült a családi tulajdonban lévő egységek száma. Mára 285 bolt várja a vásárlókat a Spar franchise-hálózatában.

MW

Egy Spar élelmiszeráruház bejárata a budapesti III. kerületben

Forrás: MTVA/MTI

Fotó: Róka Dániel

Ezek az üzletek összesen több mint 3500 kereskedelmi szakembernek adnak biztos megélhetést. A franchise-partnerek éves forgalma tavaly meghaladta a 134 milliárd forintot, ami jól mutatja, milyen erő van a helyi kiskereskedelemben. A partnerhálózathoz tartozó üzletek közül 87 OMV, 65 pedig ORLEN töltőállomásokon található meg, így akár tankolni is lehet bevásárlás előtt vagy után – írja cikkében az Origo.

Tizenkét éve indította el franchise-programját a Spar
Forrás: Spar

A minőség a legfontosabb szempont

A franchise-üzletekben magas minőségű Spar termékeket kínálnak, például a vállalat Regnum húsüzemeiben készülő, mindig friss és kedvező árú húsokat, valamint az üllői Spar enjoy.convenience üzem kényelmi termékeit is. Ezek mellett adott térségre jellemző termékek bővíthetik a választékot ezekben a boltokban, ahol ugyanúgy használni lehet a SuperShop hűségkártyát is. 

A franchise-üzletek akár egyedi nyitvatartás szerint is működhetnek, így sok esetben igazodnak például egy-egy forgalmasabb időszakhoz vagy épp a turisztikai szezonhoz.

A partnereknek is megéri

A Spar partnerei számára is számos előnnyel jár az együttműködés: 

a több mint 16 ezer termékből álló árukínálat mellett logisztikai és oktatási szolgáltatások, informatikai és szakmai segítség, komplex marketingtámogatás és promóció áll rendelkezésükre. A csatlakozó üzletek nagyszabású felújításon és korszerűsítésen esnek át, hogy hatékonyan és környezetbarát módon működjenek.

A Spar programja nem áll meg, folyamatosan bővül a hálózat a motivált, elhivatott, a szigorú kritériumoknak és elvárásoknak megfelelni akaró helyi vállalkozásokkal. A Spar célja, hogy mindenki számára elérhető közelségben legyen egy olyan üzlet, ahol a SPAR-nál megszokott minőséggel és magas színvonalú kiszolgálással találkozhatnak a vevők nap mint nap.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában