Lövészklubban vesztette életét

Székesfehérvár - Meghalt egy 22 éves fiatalember egy székesfehérvári lövészklubban, miután lőgyakorlat közben – az elsődleges információk alapján – önkezével véget vetett életének.

Fejér Megyei Hírlap

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére pénteken délután három óra húsz perckor érkezett a jelzés azzal kapcsolatban, hogy egy fiatalember az egyik fehérvári lövészklubban fejbe lőtte magát. A bejelentést a lövészetvezető tette.

Az elsődleges információk alapján a 22 éves fehérvári fiatalember pénteken délután lőgyakorlaton vett részt egy fehérvári lövészklubban, ahol rajta kívül a lövészetvezető tartózkodott még. Az első lősorozat kiértékelését követően a második sorozat közben a fiatalember minden előzmény nélkül egyszercsak marok-lőfegyverét maga ellen fordította, és halántékon lőtte magát. A helyszínre érkezett mentők életveszélyes sérülésekkel szállították a fehérvári kórházba, ahol az orvosok több órán keresztül küzdöttek az életéért, de este hat óra körül meghalt.


A rendkívüli haláleset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárás keretében szakértők bevonásával vizsgálja. Az idegenkezűség az elsődleges adatok alapján kizárható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!