Belföld

2010.10.05. 15:43

A néppárti EP-frakcióvezető együttérzés-nyilvánítása

Őszinte együttérzéséről biztosította kedden az iszapömlés által sújtott magyar állampolgárokat Joseph Daul, az Európai Néppárt európai parlamenti frakciójának vezetője.

MTI

 "Fájdalommal és szomorúsággal értesültem a Magyarország nyugati felén történt környezeti katasztrófáról, melyben négy ember esett áldozatul, száznál is többen megsebesültek, és amely további ezreket veszélyeztet. A térség növény- és állatvilága szintén óriási veszélyben van. Ebben a rendkívüli pillanatban szeretném megragadni az alkalmat hogy őszinte együttérzésemről biztosítsam a rendkívüli katasztrófa által sújtott minden magyar állampolgárt" - olvasható Daul nyilatkozatában.
A frakcióvezető kitért arra, hogy folyamatos kapcsolatban van a magyar, illetve az európai hatóságokkal a fejleményeket illetően. Sok erőt és kitartást kívánt mindazoknak, "akik keményen küzdenek az otthonaik, falvaik és a térség élővilágának védelméért".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!