Hirdetés

2024.05.03. 08:00

MEISER Ferroste Solar csigalépcső – Napelemek karbantartásának támogatására

Egyre gyakoribb jelenség Magyarországon is gyártóüzemek, logisztikai csarnokok, raktárépületek lapostetőin napelempark létesítése.

PR cikk

A panelek rendszeres ellenőrzését, az inverterek folyamatos felügyeletét, szükséges karbantartását a szolgáltatók jellemzően vállalják. Azonban jelentősen megkönnyíti, sőt meghibásodás esetén lényegesen meggyorsítja a villamossági szakemberek munkavégzését, ha a napelemek akadálytalanul és kényelmesen megközelíthetők.

 

Azért, hogy ezek a munkafolyamatok hatékonyan elvégezhetők legyenek, javasolt és szűkségszerű az építménytulajdonosok részéről megfelelő közlekedési út biztosítása.

 

A tetőn elhelyezett szerelvények megközelítését jelentősen segíti egy különálló feljáró. Ezt lehetővé téve fejlesztettük SOLAR fantázianevű acél csigalépcsőnket. Ez egy karbantartási céllal létesített – praktikusan kültéri – közlekedési út, amely utólagosan illeszthető a napelemtelep helyéül szolgáló épülethez.

Tűzihorganyzott felületkezelése és járórácsból készült járófelülete biztosítja időjárásállóságát és egész éves használhatóságát. Korlátja pedig ipari kivitelű, tehát egyszerű, letisztult, így illeszkedik az igénybevétel gyakoriságához és maximálisan funkcióorientált.

 

További támogatás!

Mivel a feljáró kültéri, olyan helyen is létesülhet, ahonnan illetéktelenek közelíthetik meg. Ebben az esetben a zárhatóságot garantáljuk a belépésnél elhelyezett kalitkával, amely így értékmegőrzési és balesetmegelőzési funkcióval is rendelkezik.

További kérdések, műszaki egyeztetés, illetve ajánlatkérés esetén kérjük, keressen bennünket bizalommal.

Úr Norbert
[email protected]
+36 25 511 033
+36 20 53 46 546

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában