Kézilabda

2024.05.05. 20:31

Magabiztos Cunder-győzelem (galéria)

Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság Észak-Nyugat csoportjának felsőházi rájátszásának 6. fordulójában az Erdei-csapat fordulás utáni remek játékának köszönhetően könnyed sikert aratott szombaton.

Krebsz András

Magabiztos győzelmet aratott hazai pályán a Cunder

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Máv Előre-Cunder Kézisuli–Alsóőrsi SE 30-20 (13-9).

VOK, 50 néző, vezette: Gyurcsek, Szarka.

Cunder FODOR 1 – BÁNDI 3, Pintér 2, Poór, Csóka 1 (1), BORSOS 8, Ferenczi 1. Csere: Novák 1 (kapus), Bokor, DOBOS 4, Kovács G. 2, Tuba-Kovács 1, Posta, Bakos 4, Bárdos 2. Edző: Erdei Krisztián.

Eredmény alakulása: 9. perc: 2-0, 18. p.: 5-5, 25. p.: 6-8, 38. p.: 17-12, 46. p.: 21-14, 54. p.: 25-16.

Kiállítások: 8 ill. 10 perc

Hétméteresek: 1/1, ill. 4/1

Három vereséget követően talált vissza a siker útjára a legutóbb Alsóőrsőn diadalmaskodó fehérvári alakulat, a szenvedő fél ezúttal is a Veszprém vármegyei gárda volt.

Nem indult könnyen az összecsapás Fodor Péterék számára, 25 perc után a vendégek álltak jobban, ráadásul a székesfehérvári játékosok mindössze hatszor zörgették meg az alsóőrsi hálót. Egy 7-1-es rohammal aztán helyreállt a világ rendje, a szünetet követően pedig Csókáék valósággal bedarálták a hétmétereseket pocsék arányban értékesítő ellenfelüket.

Hazai részről a kapuban rendszerint stabilan védő Fodoron kívül elsősorban Borsos, Dobos és Bándi játéka dicsérhető, a cunderesek megerősítették 7. helyüket a tabellán.

– Több jó teljesítmény akadt ma a csapatban, főleg a második félidőben. Kellő önbizalommal léptünk pályára, a legutóbbi alsóőrsi győzelmünkből merítettünk erőt. Remélem, a lendületünk kitart a hátralévő kér fordulóra, újabb pontokat szeretnénk még gyűjteni – mondta Erdei Krisztián, a cunderesek térnere a találkozót követően.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában