Labdarúgó NB I

2024.05.18. 21:45

Hornyák Zsolt: Az utolsó tíz meccsen a mi csapatunk volt a legjobb

Titkon reménykedett benne, hogy a Fehérvár FC nem nyer a DVTK ellen Hornyák Zsolt, aki végül nem idegeskedett, hiszen csapata megtette azt, amit meg kellett tennie a bronzéremhez.

Szabó Róbert

Hornyák Zsolt szerint az utolsó tíz meccs alapján a Puskás Akadémia volt a legjobb

Fotó: Kricskovics Antal

– Csak a saját meccsünkre koncentráltunk, a másik meccs nem a mi kezünkben volt, nem is figyeltem mi történik Fehérváron. Amit mi megtehettünk, azt megtettük ma, domináns játékkal nyertünk – nyilatkozta a mérkőzést követően Hornyák Zsolt. Hozzátette, élvezetes focit játszottak, a vége egy kicsit újdonság volt a számára, de nem volt ideges, mert azt már nem befolyásolhatták.

A Puskás Akadémia vezetőedzője elmondta, a Fehérvárnak sem volt könnyű dolga és azért bízott benne, hogy nem nyer a DVTK ellen.

– Azt kell mondjam, az utolsó tíz meccsen a mi csapatunk volt a legjobb a bajnokságban. Ha Zalaegerszegen nem veszítünk el három pontot, akkor második helyen végeztünk volna. De elértük a célunkat, a dobogót, és az európai szereplést. De ezt a munkát tovább kell vinni. Hétfőtől már a következő idényre készülünk. Örülök, hogy saját nevelésű játékosok szerezték a gólokat – zárta gondolatait Hornyák Zsolt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában