Kosárlabda NB I/A

2024.05.01. 20:03

Gyorsabban kell járatniuk a labdát

A hazai pályán aratott 92-83-as győzelem után idegenben 93-80-ra kikapott az Arconic-Alba Fehérvár az NHSZ-Szolnoki Olajbányásztól a kosárlabda NB I/A rájátszás elődöntőjének második mérkőzésén. A találkozó után a székesfehérváriak vezetőedzője, Alejandro Zubillaga értékelt a klub honlapjának.

Szabó Róbert

Nem volt elégedett csapata lepattanózásával Alejandro Zubillaga

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

– Az első félidőben fizikailag erősebb volt a Szolnok, ezen a téren felülmúlt minket – nyilatkozta az NHSZ-Szolnoki Olajbányász elleni második mérkőzés után az Arconic-Alba Fehérvár vezetőedzője, Alejandro Zubillaga. A mester hozzátette, nem engedhetik meg maguknak, hogy tizenöt lepattanóval kevesebbet szedjenek össze, mint az ellenfelük, akik kiemelkedően teljesítettek ebben a szegmensben is.

Az Arconic-Alba Fehérvár a mérkőzés végén úgy tűnt, hogy sikerrel hajtja végre a nagy feltámadást, azonban miután 84-80-nál négy pontra zárkózott elfáradt és 93-80-ra elbukta a párharc második mérkőzését.

– Fontos lenne, hogy jobban és gyorsabban járassuk a labdát – zárta gondolatait a spanyol tréner.

A párharc az Alba Regia Sportcsarnokban folytatódik május 3-án, pénteken 18.00 órától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában